PROSLAVU PREKINULI RAFALI MONSTRUMA: Potresni detalji masakra kod Mladenovca, evo zbog čega su se mladi okupuli kod spomenika u Malom Orašju

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Maj.2023, 19:04

PROSLAVU PREKINULI RAFALI MONSTRUMA: Potresni detalji masakra kod Mladenovca, evo zbog čega su se mladi okupuli kod spomenika u Malom Orašju

Mladić je pozvao oca i rekao mu da neko puca na njih, da je masakr.

U krvavom piru koji je počinio Uroš Blažić (21) ranjen je N. I. (23) iz Malog Orašja prebačen je u KBC "Dragiša Mišović" u Beogradu, odakle je pre neki dan i srećom izašao.

Kako je rekao deda mladića za Novosti, N. I. zadobio je višestruke povrede, ali je njegovo zdravstveno stanje stabilno.

- Unuk je pozvao oca. Rekao je mu je: "Tata dođi, ja umirem. Čovek je pucao u nas, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ovde je masakr" - rekao je deda mladića N. I. (23) koji je u pucnjavi u Orašju zadobio višestruke povrede.

- Kada je moj sin došao, nijednog nije bilo na zemlji da stoji, svi su ležali - dodao je Dobrica.

On je rekao da je njegovog unuka u bolnicu prebacio otac, nakon čega je ranjeni mladić prevezen za Beograd.

Kako prenose mediji, mladi se svako veče okupljaju kod spomenika u Malom Orašju, na izlazu iz sela, pored fudbalskog terena.

Imali su poseban povod za okupljanje - došli su da proslave rođenje deteta jednog od drugova.

Masovni ubica uhapšen je nakon osam sati potrage uhapšen u Kragujevcu.

Sve vesti o masakru kod Mladenovca možete pročitati OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.