PROSIDBA O KOJOJ PRIČA CEO BEOGRAD: Način na koji je ovaj mladić iznenadio devojku ostaviće vas bez daha (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Mar.2021, 19:29

PROSIDBA O KOJOJ PRIČA CEO BEOGRAD: Način na koji je ovaj mladić iznenadio devojku ostaviće vas bez daha (VIDEO)

Predivno iznenađenje za devojku.

Svedoci smo da ljudi sve češće osmišljavaju razne načine da iznenade svoju lepšu polovinu. Veridba je svakako jedna od najlepših uspomena, a ono što je Beograđanin učinio za svoju devojku će vas oduševiti.

Aleksandar je svojoj devojci Katarini priredio iznenađenje o kome priča ceo grad. On ju je izveo na romantičnu vožnju čamcem, uprkos korona virusu i martovskoj hladnoći koja je ovih dana vladala Beogradom. Devojka >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nije ni slutila šta je čeka.

Kako su se približili Starom savskom mostu, njihovi prijatelji su joj privukli pažnju vikom i skakanjem razvivši transparent na kom je pisalo "Katarina, udaj se za mene".

  Čitav događaj je zabeležen kamerom, a u pozadini može da se  čuje simpatična šala koju su Aleksandru uputili njegovi prijatelji, dovikujući: "Gotovo je, gotovo!"

Pogledajte kako je to izgledalo:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.