PROSEČNE PLATE PREKO 1.000 EVRA Predsednik Vučić se sastao sa ministrom Malim: EXPO je prilika za ogroman napredak i promenu lica Srbije (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jan.2024, 12:56

"PROSEČNE PLATE PREKO 1.000 EVRA" Predsednik Vučić se sastao sa ministrom Malim: "EXPO je prilika za ogroman napredak i promenu lica Srbije" (VIDEO)

Važne odluke biće saopštene oko Svetog Jovana

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas s ministrom finansija Sinišom Malim i najavio velike i važne projekte.

- Okupili smo se da dodatno radimo na planovima koje smo počeli još u decembru jer EXPO je za nas prilika svih prilika, šansa svih šansi za ogroman napredak i promenu lica Srbije. To nije pitanje razvoja infrastrukture u delu novobeogradske i surčinske opštine od milijardu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i 700, ovo je pitanje desetostruko većih ulaganja za celu našu zemlju, od Pčinjskog i Jablaničkog okruga do Severnobanatskog, Zapadnobačkog okruga.. Ovo je nešto što će svaki kraj, svaki deo naše zemlje da promeni, od ulaganja u digitalizaciju, nove super kompjutere, nove dejta centre, ulaganje u veštačku inteligenciju, mnogo novih puteva. Danas gradimo 12 auto-puteva, gradićemo ih još više i brzih saobraćajnica. Mnogo novih pruga, bolnica, škola, javna ulaganja moraju da budu neuporedivo veća. - istakao je Vučić u videu na svom instagram profilu buducnostsrbijeav

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)

- Za to sada tražimo dodatne izvore finansiranja da ne uvećamo ni javni dug u odnosu na BDP ali ni deficit da značajno ne povećamo. Donosimo te planove oko Svetog Jovana, oko 20. januara ćemo predstaviti javnosti. Dakle, To se tiče i visina plata, penzija, za samo godinu i po dana prosečne plate će biti preko 1.000 evra u našoj zemlji. To su velike stvari, radujte se, ljudi, nadajte se jer želimo da u naredne četiri godine promenimo lice Srbije, i siguran sam da ćemo uz vašu pomoć i podršku uspeti u tome. - zaključio je predsednik, nakon čega je svom narodu čestitao Novu godinu i predstojeće Božićne praznike.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.