PRONAŠLI SU OPROŠTAJNU PORUKU, PA CIPELE Danas se nastavlja potraga za staricom iz Prijepolja

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Maj.2023, 10:13

PRONAŠLI SU OPROŠTAJNU PORUKU, PA CIPELE Danas se nastavlja potraga za staricom iz Prijepolja

Sumnja se na najgore.

U Prijepolju će danas biti nastavljena potraga za 74-godišnjom ženom iz naselja Ivanje koja je juče, najverovatnije, izvršila samoubistvo skočivši u reku Lim.

Na to upućuje oproštajno pismo koje je nesrećna Prijepoljka ostavila u kući, ali i njena obuća pronađena na obali Lima.

Žena za kojom se traga juče popodne je izašla iz kuće i za sobom na vidnom mestu ostavila pismo koje su pronašli njeni ukućani. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Sadržaj oproštajne poruke naveo je njene najbliže da odmah pođu ka Limu koji teče nedaleko od njihove kuće. Tamo, na obali reke zatečena je njena obuća. Na mestu gde se pretpostavlja da je žena skočila u vodu Lim nije previše dubok, kao ni celim svojim tokom kroz Prijepolje.

Ubzro je otpočela potraga kojoj su se priključili vatrogasci i policija. Uz pomoć čamaca pretraženo je priobalje reke nizvodno do Prijepolja, potez dug oko pet kilometara, ali bez rezultata.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.