UBIJENA NA NAJGNUSNIJI NAČIN Telo žene pronađeno pored auto-puta! Policija objavila detalje od kojih se prevrće želudac

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Okt.2023, 19:03

UBIJENA NA NAJGNUSNIJI NAČIN Telo žene pronađeno pored auto-puta! Policija objavila detalje od kojih se prevrće želudac

Žena iz Teksasa pronađena je mrtva na putu i stradala je pod užasnim okolnostima, a vlasti sada traže odgovore.

Telo Melise Dejvis (33) pronašli su policajci pored puta u Ostinu u Teksasu, reagujući na izveštaje o zapaljenoj travi 29. septembra oko 5 sati ujutro, navodi se u saopštenju Policijske uprave Ostina.

Žena je proglašena mrtvom na licu mesta, a policija je njenu smrt proglasila ubistvom.

Kako navode lokalni mediji, policajci su primetili >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << „snažan miris akceleratora“ u blizini njenog tela i pronašli nešto što je izgledalo kao upaljač.

Policijski pas je takođe iskopao mesarski nož, za koji policija veruje da je „stavljen kod pokojnice u pokušaju da se vatrom unište dokazi“, navodi se u policijskom nalogu.

Medicinski islednici veruju da je ona živa spaljena, prenosi KKSAN-TV, pozivajući se na nalog.

Kako se istraga o njenoj smrti nastavlja, policija sada traga za ženinim automobilom, navodi se u saopštenju. Opisan je kao plava “tojota” iz 2016. sa teksaskim registracijama.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.