PRONAĐENO TELO NA OBALI DUNAVA: Sumnja se da je reč o jednom od trojice nestalih prijatelja!

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Apr.2023, 16:40

PRONAĐENO TELO NA OBALI DUNAVA: Sumnja se da je reč o jednom od trojice nestalih prijatelja!

Kod Rafinerije "Pančevo" nađeno je telo muškarca na obali Dunava.

Kako se sumnja, reč je o jednom od trojice nestalih prijatelja sa čamca koji se prevrnuo 18. marta na Dunavu kod Pančevačkog mosta.

Podsetimo, u subotu, 18. marta, oko 22:45, policija je alarmirala Hitnu pomoć zbog prevrtanja čamca sa četiri osobe na Dunavu ispod Pančevačkog mosta.

Pripadnici rečne policije uspeli su da izvuku 36-godišnjeg muškarca koji je plivao Dunavom do obale kod Krnjače, ali tri muškarca se danima vode kao nestala.

Porodice, policija, kao i građani intenzivno tragaju za njima.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Potvrđene crne slutnje: Dokumenta u džepu otkrila identitet pronađenog muškarca u Dunavu!

Izvor: 24sedam.rs, 08.Apr.2023

U subotu popodne na obali Dunava u Pančevu pronađeno je telo mladića, jednog od trojice nestalih na ovoj reci pre tri nedelje

Nastavak na 24sedam.rs...

Pronađeno telo na obali Dunava

Izvor: B92, 08.Apr.2023

Kod Rafinerije "Pančevo" nađeno je telo muškarca na obali Dunava...Kako se sumnja, reč je o jednom od trojice nestalih prijatelja sa čamca koji se prevrnuo 18. marta na Dunavu kod Pančevačkog mosta...Prema prvim nezvaničnim informacijama, sumnja se da je pronađen N.T..."Istina je da je pronađeno...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.