PRONAĐENO TELO KRISTINE SA STRAVIČNIM POVREDAMA GLAVE: Posle svađe sa mužem otišla kod ljubavnika, a onda je tek usledio HOROR

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Feb.2024, 20:21

PRONAĐENO TELO KRISTINE SA STRAVIČNIM POVREDAMA GLAVE: Posle svađe sa mužem otišla kod ljubavnika, a onda je tek usledio HOROR

Ljubavnik došao kod muža da mu kaže da mu je žena mrtva kod njega u dvorištu.

Beživotno telo žene (42), sa stravičnim povredama u predelu glave, pronađeno je u ponedeljak u jednoj kući u selu kod rumunskog grada Manzati, a za ubistvo se sumnjiči muškarac (43) sa kojim je žrtva navodno bila u tajnoj ljubavnoj vezi.

Lokalni mediji pišu da je brutalno ubijena Kristina, majka 22-godišnje devojke, koja je navodno otrčala u zagrljaj ljubavnika nakon svađe sa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << suprugom Đorđem.

U nedelju uveče Kristina i suprug su imali gadnu svađu nakon čega mu je ona besno rekla da ide u susedno selo. Međutim, veruje se da se zaustavila u blizini, u kući muškarca sa kojim je navodno već neko vreme bila u tajnoj vezi.

Veruje se daje par pio tokom večeri, te da je u jednom trenutku došlo do svađe i između njih dvoje. Tada je muškarac, čije ima nije saopšteno, kako se sumnja, zgrabio sekiru i Kristini zadao više snažnih udaraca u glavu. Narednog jutra je navodno sam došao kod Đorđa i rekao mu da je Kristina mrtva.

- Kristinina ćerka, koja živi tu u blizini došla je ujutru kod mene i sva se tresla. Rekla mi je da je muškarac došao i pozvao njenog oca do kapije. Kada je Kristinin muž došao, ovaj mu je rekao: 'Zdravo Đorđe, došao sam da ti kažem nešto. Kristina, tvoja žena, mrtva je u mojoj avliji, u mojoj kući'. Ja lično nikad nisam čula da su se svađali i da je bilo problema u braku- ispričala je komšinica ubijene za medije.

Svi u selu o ubijenoj Kristini imaju samo reči hvale.

"Bila je baš vredna žena, tiha. Puno je radila, izdržavala porodicu, ali je umela da popije", pričali su meštani.

Osumnjičeni za njeno ubistvo je priveden, a iz policije su saopštili da su 12. februara oko 9 časova dobili poziv od ćerke žrtve.

"Telo sa vidljivim povredama u predelu glave prebačeno je na obdukciju, kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti", naveli su iz policije.

Kako su naveli, priveden je vlasnik kuće u kojoj je pronađeno Kristino telo.

(Srbija Danas/Telegraf.rs)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.