PRONAĐENO TELO KOD SPLITA: Policija sumnja na ubistvo, uhapšen muškarac

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Feb.2022, 22:06

PRONAĐENO TELO KOD SPLITA: Policija sumnja na ubistvo, uhapšen muškarac

Telo muškarca pronađeno je od strane splitske policije na području Malačke na Kozjaku iznad Kaštel Starog. Sumnja se da je reč o ubistvu, a jedan muškarac je uhapšen.

Nestanak dvojice muškaraca prijavljen je u petak tokom dana, a poslednji put su viđeni zajedno 3. februara na području grada Splita.

Policija je odmah po prijavi nestanka pokrenula potragu za obojicom muškaraca. Juče tokom dana pronađeno je vozilo jednog od nestalih muškaraca.

- >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Juče tokom dana prijavljen je nestanak dvojice muškaracva koji su poslednji put viđeni zajedno 3. februara na području grada Splita. Odmah po primljenim prijavama nestanka pokrenuto je intenzivno traganje za njima. Juče tokom dana pronađeno je privatno vozilo koje koristi jedan od njih. Jedan od muškaraca za kojima smo danas tragali je pronađen, nalazi se u službenim prostorijama i nad njim je u toku kriminalističko istraživanje. Oko 18.30 na području Malačke, policijski službenici pronašli su telo muške osobe. U ovom događaju utvrđeni su elementi krivičnog dela - rekli su iz splitske policije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.