PRONAĐENO TELO IVE BALOG! Telo devojke isplivalo pored obale Dunava

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Avg.2023, 18:55

PRONAĐENO TELO IVE BALOG! Telo devojke isplivalo pored obale Dunava

Telo je odneto na obdukciju kako bi se utvrdio uzrok smrti

Telo ženske osobe pronađeno je danas oko 13.15 pored obale u Dunavu na području Starih Banovaca. U pitanju je nestala Novosađanka Iva Balog (27), potvrđeno je u porodici za "Blic". .

Ivi se izgubio svaki trag juče oko 4 sata nakon ponoći, a njena sestra kaže da se nakon objave o njenom nestanku javio neki momak i rekao da ju je video u Partizanskoj ulici kako se šeta po sred puta.

>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << - Nakon naše objave na društvenim mrežama o Ivinom nestanku javio se jedan momak koji je tvrdio da ju je video u Partizanskoj ulici kako se šeta po sred puta - priča sestra nestale Ive.

Kako kaže, policija je počela da pregleda sigurnosne kamere u tom delu grada i video-nadzor okolnih firmi.

- Išli smo da pregledamo jedan snimak iz jedne prodavnice ali to nije bila ona međutim, momak tvrdi i dalje da ju je video. Ne znamo šta ćemo. Nadamo se da je zaista nekako došla do grada a gde je, ne znamo. Zato i molimo Novosađane da nam se pridruže u potrazi - priča potreseno Ivina sestra za "Blic".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.