PRONAĐENO TELO DETETA U AUTOBUSU SMRTI: Nema osmog preživelog u jezivoj nesreći u Bugraskoj (FOTO/VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Nov.2021, 18:28

PRONAĐENO TELO DETETA U AUTOBUSU SMRTI: Nema osmog preživelog u jezivoj nesreći u Bugraskoj (FOTO/VIDEO)

Broj povređenih ostaje sedam, iako se prethodnih dana u medijima nagađalo da je preživela još jedna osoba.

Istražitelji su u ostacima autobusa pronašli telo još jedne žrtve tragične nesreće koja se dogodila na auto-putu u Bugarskoj, pa je broj poginulih i zvanično 45, izjavio je zamenik glavnog tužioca i direktor Nacionalne istražne službe Bugarske Borisav Safarov.

Safarov je naveo da je reč o telu deteta, objavio bugarski portal "Novinite".
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Kako je naveo, broj povređenih ostaje sedam, iako se prethodnih dana u medijima nagađalo da je preživela još jedna osoba.

Ranije danas bugarska televizija BNT je objavila da je reč o pacijentu koji je greškom stavljen na listu povređenih putnika, bugarskom državljaninu koji nije imao veze sa nesrećom.

-Nažalost, nema osmog preživelog, rekao je Safarov.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Pronađeno tijelo djeteta, zvanično 45 poginulih u nesreći u Bugarskoj

Izvor: Nezavisne Novine, 26.Nov.2021

SOFIJA - Istražitelji su u ostacima autobusa pronašli tijelo još jedne žrtve nesreće na auto-putu Struma u Bugarskoj, pa je broj poginulih i zvanično 45, izjavio je danas zamjenik glavnog tužioca i direktor Nacionalne istražne službe Bugarske Borisav Safarov.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.