PRONAĐENO JEZIVO PISMO SILOVANE I NESTALE DEVOJČICE: Poverila se majci, ona joj zapretila da će je UBITI

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jul.2021, 12:56

PRONAĐENO JEZIVO PISMO SILOVANE I NESTALE DEVOJČICE: Poverila se majci, ona joj zapretila da će je UBITI

Devojčica je saopštila svojoj mami da je otac navodno zlostavlja više godina unazad, ali je majka odbila da joj poveruje

Otac je ubio svoju ćerku nakon što ga je optužila za seksualno zlostavljanje, a zatim je sa svojom suprugom hakovao njene društvene mreže da bi to zataškali.

Bernadeta Valker (17) žalila se da ju je otac Skot Valker napao u njenoj sobi i špijunirao je preko skrivenih kamera, rekao je tužilac za britanski Sun.

Kada je napokon >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << saopštila svojoj mami, Sari Valker, da je otac navodno zlostavlja više godina unazad, majka je odbila da joj poveruje.

pic.twitter.com/ErXPsGhf24

— pensador (@sakriosamime) July 27, 2021

Otvarajući proces protiv njenih "zlih" roditelja, advokat je ispričao kako su razmenili tekstualne poruke sa njenog mobilnog telefona da bi ljudi pomislili da je još uvek živa i "položili lažni trag".

Advokatica Gospođa Vilding je rekla:

- Skot i Sara Valker hakovali su Bernadetine profile na društvenim mrežama, slali lažne poruke sa njenog telefona koji je još uvek bio u njihovom posedu, pretvarajući se da su ona i da bi dali lažni trag kako bi opravdali njihov propust da policiji prijave njeno nestajanje. Preusmerili su istragu o njenom nestanku i smrti dovoljno dugo i dovoljno dobro, da je svaka nada da će pronaći Beino telo nestala sa njom.

Skot i Sara Voker (51) i optuženi su za ubistvo svoje ćerke i suočavaju se sa po dve tačke optužnice za izvrtanje pravde.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.