PRONAĐENO DETE: Nema otmice u Beogradu!

Izvor: Mondo, 25.Feb.2017, 15:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRONAĐENO DETE: Nema otmice u Beogradu!

Brzom i efikasnom akcijom pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su četvorogodišnjeg dečaka čiju je navodnu otmicu u Novom Beogradu prijavio jedan građanin.

Foto: Mondo/ Stefan Stojanović ilustracija

Nakon intenzivne potrage, za svega tri sata, policija je pronašla automobil austrijskih registarskih oznaka, za koji se ispostavilo da je vlasništvo dečakove majke.

Nakon ulaska u stan roditelja, policija je zatekla i njihove sinove >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << od sedam i četiri godine, ali ispostavilo se da nije reč o otmici, saopštila je policija.

Ispituje se sve okolnosti ovog događaja, koji je izazvao veliku pažnju jer je počeo kao "moguća otmica trogodišnje devojčice".

Prema prvim informacijama ta otmica se dogodila u Ulici Otona Župančiča kod broja 20.

Kako je spasena mala Maša a otmičari uhapšeni!

Prema svedočenjima građana, koji su, kako kažu, bili očevici, dete je ubačeno u automobil marke "mini clubman" (mada se pominje i "countryman").

Automobil ima austrijske registarske tablice.

MUP je objavio fotografiju automobila u koji je "ubačena devojčica", i podatke sa tablice, i molio građane da odmah jave policiji ako vide ovo vozilo.

Kako izgleda automobil pogledajte OVDE.

Tada je postojala mogućnost da su tokom bega kidnaperi oteto dete prebacili u drugo vozilo.

Policija je o svemu odmah obavestila i graničnu policiju.

Jezivo: Otetu decu prodaju na internetu!

U MUP su za "Novosti" rekli da niko od roditelja ili rodbine devojčice zasad nije prijavio nestanak i da su ekipe MUP na terenu.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

MUP ispituje prijavu o ubacivanju deteta u automobil

Izvor: RTS, 25.Feb.2017

. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova postupaju po prijavi jednog građanina koji je, kako je rekao policiji, video da je na Novom Beogradu jedno dete na silu ubačeno u automobil, saopštio je MUP.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.