PRONAĐENO BEŽIVOTNO TELO STARICE (83) U ČURUGU: Živa izgorela u sopstvenoj kući zbog JEDNE NEISPRAVNE STVARI!

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Maj.2019, 13:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRONAĐENO BEŽIVOTNO TELO STARICE (83) U ČURUGU: Živa izgorela u sopstvenoj kući zbog JEDNE NEISPRAVNE STVARI!

Prema saznanjima, uzrok požara je neispravan dimnjak.

Jutros, oko 9 sati, u Čurugu,u ulici Zarije Čiče Jovanovića, prilikom gašenja požara, u pomoćnoj prostoriji porodične kuće, pronađeno je beživotno telo 83-godišnje starice Zore R., koja je sama živela.

Kako se nezvanično saznaje, patrola policije i meštani su provalili u kuću, nakon što je uočeno da kulja dim s krovne konstrukcije.

Brzom intervencijom vatrogasaca, koji su morali da ruše plafon, požar je ugašen, a telo nesrećne starice upućeno na obdukciju u Institut za sudsku medecinu u Novom Sadu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VATROGASCI RUŠILI PLAFON DA UGASE VATRU Pronađeno telo starije žene u jezivom požaru u Čurugu

Izvor: Blic, 18.Maj.2019

Beživotno telo 83-godišnje starice Zore R. pronađeno je jutros oko devet sati prilikom gašenja požara u prostoriji porodične kuće, u Čurugu, u ulici Zarije Čiče Jovanovića.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.