PRONAĐENI OSTACI ŽRTAVA SA PODMORNICE TITAN?! Oglasila se Američka obalska straža!

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jun.2023, 00:45

PRONAĐENI OSTACI ŽRTAVA SA PODMORNICE TITAN?! Oglasila se Američka obalska straža!

U sredu su najpre pronađeni ostaci podmornice

Do ovog otkrića došlo je nakon što su ostaci iz broda izbačeni na obalu ranije u sredu. Američka obalska straža saopštila je da su pronađeni ljudski ostaci za koje se pretpostavlja da najverovatnije pripadaju žrtvama sa podmornice "Titan".

Do ovog otkrića došlo je nakon što su ostaci podmornice izbačeni na obalu ranije u sredu. Pet osoba je poginulo kada je, kako se veruje, podmornica pretrpela >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << katastrofalnu imploziju dok je pokušavala da poseti olupinu "Titanika".

U saopštenju, američka obalska straža je rekla: "Medicinski stručnjaci Sjedinjenih Država će sprovesti zvaničnu analizu pretpostavljenih ljudskih ostataka koji su pronađeni u olupini na mestu incidenta."

Na konferenciji za novinare u nedelju, zvaničnici su rekli da su istražitelji koji su istraživali tragediju "preduzeli sve mere predostrožnosti" u slučaju da pronađu tela na morskom dnu.

CNN javlja da je obalska straža izvukla "pretpostavljene ljudske ostatke" sa morskog dna u oblasti ostataka podmornice "Titan" i da će sprovesti zvaničnu analizu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Ljudski ostaci pronađeni u podmornici Titan

Izvor: Radio 021, 29.Jun.2023

Ljudski ostaci su, kako se veruje, pronađeni u ostacima podmornice Titan, koja je implodirala nedaleko od olupine potonulog broda Titanik, objavila je američka Obalska straža.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.