PRONAĐENI NOVI MATERIJALNI DOKAZI: Policija nastavila uviđaj u kući strave u Ritopeku, ubijeno najmanje TROJE LJUDI?

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Apr.2021, 09:28

PRONAĐENI NOVI MATERIJALNI DOKAZI: Policija nastavila uviđaj u kući strave u Ritopeku, ubijeno najmanje TROJE LJUDI?

Prema jutrošnjim najnovijim informacijama, forenzičari su pretragom bunara, njive iza kuće i tajne prostorije došli do novih materijalnih dokaza.

Uviđaj pripadnika MUP Srbije nastavljen je rano jutros u vikendici u Ritopeku za koju se sumnja da su u njoj mučene i brutalno ubijane žrtve ekipe Veljka Belivuka i Marka Miljkovića.

Lokaciju je noćas obezebeđivala Žandarmerija, a rano jutros nastavljen je juče započeti uviđaj. Naime, u okviru istrage koordinisanim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << radom MUP, BIA i Tužilaštva za organizovani kriminal, pronađeni su novi materijalni dokazi - oružje, municija i tajna prostorija.

Prema jutrošnjim najnovijim informacijama, forenzičari su pretragom bunara, njive iza kuće i tajne prostorije došli do novih materijalnih dokaza koji upućuju na sumnju da je na toj lokaciji mučeno i ubijeno najmanje troje ljudi.

Prema nezvaničnim saznanjima istražitelji su sinoć pronašli skrivene podzemne prostorije sa oružjem i eksplozivom.

Specijalci su u toku večeri započeli prikupljanje dokaza, a pretpostavlja se da se došlo do novih materijalnih tragova i saznanja na osnovu potadaka iz kriptovanih telefona, ali i svedočenja pripadnika grupe koji su odlučili da sarađuju sa Tužilaštvom i policijom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.