PRONAĐENE SU BOCE SA ZAPALJIVOM TEČNOŠĆU! Sadržaj ranca otkrio je monstruozan plan dečaka - da je uspeo ko zna kako bi se završilo!

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Maj.2023, 11:19

"PRONAĐENE SU BOCE SA ZAPALJIVOM TEČNOŠĆU!" Sadržaj ranca otkrio je monstruozan plan dečaka - "da je uspeo ko zna kako bi se završilo!"

Kako se nezvanično saznaje, učenik je došao u školu sa rancem, u kome su bile tri boce "zapaljive tečnosti" i očevim pištoljem.

Kako se saznaje, učenik sedmog razreda u OŠ "Vladislav Ribnikar" ubio je devetoro osoba od kojih je osam učenika i jedan čuvar.

U osnovnoj školi na Vračaru jutros oko 8 došlo do pucnjave. Učenik sedmog razreda pucao na času, ubijen je čuvar, povređeno je nekoliko dece, kao i nastavnica.

Prema prvim informacijama >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << četvoro učenika je prevezeno u Urgentni. Motiv je za sada nepoznat.

- Dobio je jedinicu iz istorije i tada je poludeo. Upucao je istoričarku u kabinetu, a onda i drugove. On ima sve petice, a svi ga zovemo štreber - pričaju đaci Osnovne škole "Vladislav Ribnikar" gde je učenik sedmog razreda pucnjem iz očevog pištolja ubio školskog čuvara i teško ranio više osoba.

Kako tvrde deca, oni su pobegli u kabinet gde su se skrivali.

- U rancu dečaka pronađene su tri boce. U prvi mah smo pomislili da je u pitanju alkohol, ali ispostavilo se da je u pitanju zapaljiva tečnost. Dečak je evidentno došao sa planom, ko zna kako bi se sve završilo da je uspeo da ga sprovede - rečeno je na licu mesta.

Više vesti o krvavom piru u osnovnoj školi pročitajte OVDE. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.