PRONAĐENA JE SA VEZICOM OKO VRATA! Mislilo se da je digla ruku na sebe, ali je obdukcija DONELA JEZIV PREOKRET! Sve vreme je pokušavao da zataška tragove...

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Sep.2023, 07:29

PRONAĐENA JE SA VEZICOM OKO VRATA! Mislilo se da je digla ruku na sebe, ali je obdukcija DONELA JEZIV PREOKRET! "Sve vreme je pokušavao da zataška tragove..."

Muškarac sa Floride suočava se sa optužbom za ubistvo zbog smrti svoje devojke, nakon što je tvrdio da je sebi oduzela život kada je prošlog meseca pronađena mrtva u svom domu sa vezicom oko vrata, saopštila je policija.

Džoel Bauza (50) iz Sanforda uhapšen je u četvrtak i optužen po jednoj tački za ubistvo prvog stepena u vezi sa smrću Džojzi Кartahene (49), saopštila je policijska uprava Sanforda.

Policija u Sanfordu je 17. jula u 14:10 odgovorila na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << poziv hitne pomoći u vezi sa ženom koja je pronađena mrtva u svom domu u Sanfordu, koji se nalazi u oblasti Orlanda, saopštila je policija.

- Proglašena je mrtvom na licu mesta - navodi se u saopštenju policije.

Policija je 31. jula počela da istražuje incident kao sumnjivu smrt i moguće ubistvo, navodi policija u saopštenju od 31. jula.

Obdukcijom je utvrđeno da je uzrok smrti ručno davljenje, pri čemu se načinom smrti smatra ubistvo.

- Na osnovu dokaza dobijenih tokom istrage, utvrđeno je da je za Džojzinu smrt odgovoran dečko koji živi sa njim, Džoel Bauza - navodi se u saopštenju.

Bauza, rekao je šef Sesil Smit u izjavi, „uložio je napore tokom početne istrage da ovaj slučaj usmeri ka istrazi samoubistva, navodi policija u saopštenju od 31. jula. Кroz veliki rad lekarske kancelarije okruga Lejk i naših istražitelja velikih zločina , bilo je jasno da Džojzi nije sebi oduzela život."

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.