PRONAĐEN PUN KOMBI MIGRANATA: Pobegao vozač, u toku potraga

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Nov.2020, 18:50

PRONAĐEN PUN KOMBI MIGRANATA: Pobegao vozač, u toku potraga

U Sarajevu pronađen kombi pun migranata

U Lužanjskom polju kod Ilidže u toku je policijska akcija nakon što je u jednom vozilu pronađeno nekoliko migranata.

- Policijski službenici su zaustavili vozilo i u njemu su pronašli određeni broj migranata. Trenutno su na terenu i provodi se istraga- potvrdili su  iz Operativnog centra MUP-a Kantona Sarajevo.

U jednom kombiju je pronađeno oko 26 migranata, 20 ih je imalo potrebne dokumente dok je vozač pobegao i za njim se trenutno traga.

S obzirom na to istraga još traje, više detalja o navedenom slučaju biće poznato kasnije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Policija u Sarajevu pronašla kombi s većim brojem migranata, vozač pobjegao

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 24.Nov.2020

Policija Kantona Sarajevo (KS), pronašla je u utorak (24. novembra) na području sarajevske općine Ilidža kombi u kojem je zatečen veći broj migranata, potvrdio je za Radio Slobodna Evropa (RSE) Mirza Hadžiabdić, glasnogovornik Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo (MUP KS). On je...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.