PRONAĐEN IVAN (13) NAKON FILMSKE POTRAGE: Uočio ga helikopter - policija se zahvaljuje građanima

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Nov.2021, 21:07

PRONAĐEN IVAN (13) NAKON FILMSKE POTRAGE: Uočio ga helikopter - policija se zahvaljuje građanima

Pronađen nestali tinejdžer

Ivan, 13, nestao je iz Eša u Sariju u četvrtak popodne. Policijski helikopter je podignut da pronađe mladića, čije prezime nije navedeno.

Policija Sarija je prvobitno rekla: "Apelujemo na pomoć javnosti u pronalaženju nestalog 13-godišnjeg Ivana iz Aša. Ivan nije viđen od ranije popodne i sve smo zabrinutiji."

- Opisuju ga kao mladog azijskog dečaka, tamne kose. Velika je šansa da nosi školsku uniformu. Apelujemo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na sve koji su ga možda videli ili imaju bilo kakvu informaciju o tome gde se nalazi da nam se odmah jave.

- Ako imate bilo kakvu informaciju koja bi nam mogla pomoći da pronađemo Ivana, molimo vas da nam pošaljete poruku ili prijavite na mreži koristeći veb ćaskanje ili naš veb obrazac na našoj veb stranici, navodeći referentni broj incidenta PR/P21249440.

- Ako ne želite da ostavite svoje ime, pozovite nezavisnu dobrotvornu organizaciju Crimestoppers na 0800 555 111.

U ažuriranju, objavljenom na Tviteru oko 18:10, stoji:

- Sa zadovoljstvom potvrđujemo da je nestali 13-godišnji dečak iz Asha sada lociran. Hvala svima koji su podelili naš apel.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.