PRONAĐEN DEČAK IZ LJIGA: Tražili ga po brdima i šumi, potraga trajala skoro 20 sati

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Nov.2021, 12:33

PRONAĐEN DEČAK IZ LJIGA: Tražili ga po brdima i šumi, potraga trajala skoro 20 sati

Dečaka su prvo tražili roditelji i komšije, a onda su spasioci krenuli u "češljanje" terena.

Dečak (12) iz Ljiga koji je nestao juče oko 17 sati, pronađen je danas, nakon što su za njim u potragu krenuli spasioci Gorske službe spasavanja.

Podsetimo, prema prvim informacijama, dečak je nestao u okolini mesta Štavica u poslepodnevnim satima, a u potragu je krenulo 10 spasilaca. Kako su objasnili njegovi roditelji, dečak se jako plaši mraka, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << te su oni verovali da nije otišao daleko od kuće.

Spasioci Gorske službe spasavanja krenuli su u pretragu terena u okolini Ljiga, gde je danas nestao dvanaestogodišnji dečak.

Prema prvim informacijama nestao je u okolini mesta Štavica, u popodnevnim časovima. U pretragu je krenulo 10 spasilaca Gorske službe spasavanja.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.