PRONAĆI VANDALE

Izvor: Kurir, 27.Sep.2011, 08:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRONAĆI VANDALE

NOVI SAD - Gradonačelnik Novog Sada Igor Pavličić i zamenik načelnika Policijske uprave Novi Sad Stevan Krstić posetili su Mađarski kulturni centar „Šandor Petefi", gde su tokom vikenda nepoznati počinioci naneli veliku materijalnu štetu.

- U ime grada želim da podržim rad policije, kako bi što pre otkrila i privela počinioce ovog vandalskog čina. Nedopustivo je da se ovako nešto dešava bilo gde, a pogotovo u Novom Sadu - istakao je Pavličić.

Direktorka Centra Teodora Marton-Balind ponovila je da je deo inventara polomljen, da je materijalna šteta velika, ali da provalnici ništa nisu odneli.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.