PROMOVIŠE BALKAN PO EVROPI

Izvor: Kurir, 28.Apr.2010, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PROMOVIŠE BALKAN PO EVROPI

Milan Stanković protekli vikend proveo je u Holandiji, gde je na poziv organizatora gostovao na najvećem evrovizijskom promotivnom koncertu.

Reči pesme „Ovo je Balkan“, koju je otpevao na srpskom jeziku, znali su gotovo svi prisutni na koncertu. Za svoje izvođenje nagrađen je burnim aplauzom ostalih izvođača, kao i publike, a posebno je bila oduševljena Sijeneke, holandska predstavnica na ovogodišnjem Evrosongu u Oslu. Stanković je podelio veliki broj autograma, a već juče je otputovao u Grčku, odakle će u petak put Belgije, kako bi promovisao pesmu kojom će braniti boje Srbije u Norveškoj.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.