PROMENLJIV DAN U SRBIJI: Smenjivaće se kiša i sunce, temperatura do 25 stepeni

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Sep.2018, 06:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PROMENLJIV DAN U SRBIJI: Smenjivaće se kiša i sunce, temperatura do 25 stepeni

Biometeorološke prilike će nepovolјno uticati na većinu hronično obolelih i osetlјivih osoba

U Srbiji će danas biti promenljivo oblačno, ujutro i pre podne ponegde na severu i severoistoku kiša i grmljavina, a u ostalim krajevima duži sunčani intervali, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ) i dodao da se od sredine dana kratkotrajni pljuskovi i grmljavine očekuju i u centralnim i južnim krajevima Srbije.

Pročitajte i:
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Vetar će uglavnom biti slab, promenljivog smera. Najniža temperatura kretaće se od 13 do 18 stepeni, a najviša od 23 na severu do 29 stepeni Celzijusa na jugu Srbije.

U Beogradu će danas biti promenljivo oblačno. Više sunčanih intervala očekuje se pre podne i sredinom dana, a posle podne i uveče kratkotrajni pljuskovi sa grmljavinom. Vetar će uglavnom biti slab, promenljivog smera. Najniža temperatura biće oko 18, a najviša oko 25 stepeni Celzijusa.

. Naročit oprez se savetuje astmatičarima i srčanim bolesnicima. Reumatski bolovi i neraspoloženje su mogući kao meteoropatske reakcije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.