PROLEĆNE TEMPERATURE RASHLADIĆE KIŠA: U ovom delu Srbije čeka nas velika količina padavina - ne krećite nigde bez kišobrana!

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Maj.2023, 07:18

PROLEĆNE TEMPERATURE RASHLADIĆE KIŠA: U ovom delu Srbije čeka nas velika količina padavina - ne krećite nigde bez kišobrana!

Vremenska prognoza za utorak, 9.maj.

Vreme u Srbiji danas će biti umereno i potpuno oblačno, na istoku i jugu povremeno sa kišom i lokalnim pljuskovima, a veća količina padavina očekuje se u drugom delu dana na jugoistoku zemlje, saopštio je danas Republički hidrometeorološki zavos.

Vetar će biti slab severni, posle podne u skretanju na slab i umeren istočni i jugoistočni koji će krajem dana i tokom noći u košavskom području biti u daljem pojačanju. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Predviđene temperature su najniže od četiri do 10 stepeni, najviše od 15 do 18, u Negotinskoj Krajini do 13 stepeni.

U Beogradu vreme će biti umereno oblačno, vetar ujutru slab severni, tokom prepodneva u skretanju na slab do umeren istočni i jugoistočni koji će krajem dana i tokom noći biti u daljem pojačanju. Jutarnja temperatura oko osam, a najviša dnevna oko 18 stepeni.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.