PROGOVORILI CIMERI IZ ĆELIJE U PADINJAKU! Stražari i nadležni SVE znali, ali ćutali? HITNO preduzete OVE mere

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Mar.2024, 11:00

PROGOVORILI CIMERI IZ ĆELIJE U PADINJAKU! Stražari i nadležni SVE znali, ali ćutali? HITNO preduzete OVE mere

Upravnik zatvora je smenjen i prebačen na niže radno mesto, dok je sedmoro službenika suspendovano.
Dvojica osuđenika koji su bili u ćeliji sa nesrećnim dekom (74) koga su trojica osuđenih mladića iz Lazarevca tukli i silovali do smrti, saslušani su u sklopu istrage protiv osumnjičenih ubica, ali i zaposlenih u zatvoru Padinska skela, protiv kojih je trenutno pokrenut disciplinski postupak, ali se ne odbacuje mogućnost i krivičnog gonjenja.
Prema nezvaničnim inforamcijama iz istrage dvojica osuđenika su navodno izjavili da su od mnogih stražara tražili pomoć, međutim, kako su ispričali, svaka reakcija je izostala sve dok Brajkoviću nije pozlilo, pa su ga odveli kod doktora.
Protiv...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.