PROGNOZA: Preko dana kiša, predveče razvedravanje!

Izvor: Mondo, 14.Jul.2019, 06:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PROGNOZA: Preko dana kiša, predveče razvedravanje!

Kiša, pljuskovi i grmljavina preko dana, a meteorolozi za veče predviđaju da će se konačno razvedriti.

U Srbiji će danas vreme biti promenljivo oblačno i malo svežije, mestimično s kišom i pljuskovima s grmljavinom, a uveče se predviđa razvedravanje, saopštio je Republički Hidrometeorološki Zavod.

Severozapadni vetar biće povremeno jak. Najniža temperatura biće od 12 do 16 stepeni Celzijusa, a najviša dnevna od 21 do 24 stepena Celzijusa.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<
I u Beogradu će danas biti promenljivo oblačno i malo svežije, povremeno s kišom i pljuskovima s grmljavinom. Više kiše se očekuje ujutro i tokom prepodneva.

Severozapadni vetar će biti slab do umeren. Najniža temperatura biće 16 stepeni, a najviša dnevna 23 stepena.

Meteorološke prilike mogu relativno nepovoljno uticati na hronične bolesnike, naročito na cerebrovaskularne i astmatičare.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.