PROGLAŠEN NAJVIŠI BRAČNI PAR NA SVETU

Izvor: Kurir, 19.Nov.2010, 16:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PROGLAŠEN NAJVIŠI BRAČNI PAR NA SVETU

LOS ANĐELES - Vejn Halkvist visok 2,1 metar i Lori Halkvist visoka 1,98 metara proglašeni su na ceremoniji u Holivudu za najviši bračni par na svetu, javili su američki mediji. Par, koji živi u Stoktonu, u Kaliforniji, kazao je da je sa njihove visine "sasvim drugačija perspektiva" i da jedno drugo mogu lako da pronađu u gužvi. "Možemo da vidimo ko je počeo da ćelavi, a da to još i ne sluti", našalio se Vejn.

On i Lori su se upoznali 2003. godine u jednom klubu za samce pri >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << crkvi. "Ušla je i svi su se zagledali u nju, a zatim su se okrenuli prema meni", kazao je Vejn, opisujući njihov prvi susret. Vejn i Lori su u braku već sedam godina, ali su tek nedavno odlučili da kontaktiraju Ginisovu knjigu rekorda. To dosad nisu učinili jer su pročitali da su još u 19. veku postojali supružnici koji su bili visoki preko 2,13 metara. Tek su ove godine shvatili da mogu da se prijave za kategoriju najviši živi bračni par na svetu.

"Možda postoje ljudi koji su viši od Halkvistovih, ali dok ih ne budemo našli i izmerili, oni će držati taj rekord", kazao je predstavnik Ginisove knjige rekorda.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.