PROFESORA IZ GNJILANA ZVERSKI UBILI ALBANCI NA KUĆNOM PRAGU: Mučki ga udarali kamenicama i ŠIPKAMA, majčino srce nije izdržalo!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Mar.2024, 23:14

PROFESORA IZ GNJILANA ZVERSKI UBILI ALBANCI NA KUĆNOM PRAGU: Mučki ga udarali kamenicama i ŠIPKAMA, majčino srce nije izdržalo!

Niko od Albanaca sa kojima je odrastao mu nije pomogao.
Slobodan (Bobi) Perić, profesor fizičkog vaspitanja iz Gnjilana, zverski je ubijen u Gnjilanu na dašnji dan, 17. marta 2004. godine, dok je branio kućni prag.
Razularena masa ga je, kako se navodi na Fejsbuk stranici Kosovo i Metohija, udarala metalnim šipkama i gazila do smrti. Dva sata nakon toga je ležao na asfaltu, sve dok nije izdahnuo.
Niko od komšija Albanaca sa kojim je odrastao i živeo mu nije pritekao u pomoć. Ostao je mrtav na asfaltu u sred rodnog grada iz kojeg nije želeo da ode.
Nije bio oženjen i živeo je sa starom majkom. Njegova majka Anka je nakon doživljenih strahota ubrzo preminula....

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.