PROFESOR UPOZORIO NA LINČ:  U toku je medijska priprema za ubistvo Vučića, to su isto uradili i Đinđiću! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Mar.2024, 13:05

PROFESOR UPOZORIO NA LINČ: U toku je medijska priprema za ubistvo Vučića, to su isto uradili i Đinđiću! (VIDEO)

Upozorenje profesora Vladimira Vuletića u emisiji na TV "Prva"
Profesor Vladimir Vuletić komentarisao je izjavu Đilasove podržavateljke, Aide Ćorović, koja je izjavila da će "Vučić biti mrtav kad padne sa vlasti, a da će ga ubiti mafijaši sa kojima su radili".
- Meni se čini da tu postoji jedan mnogo ozbiljniji problem. Za mene je suštinski problem što se širi jedna vrsta narativa i ideje, jedna vrsta normalizacije i apriori opravdanja za određene aktivnosti. Znate, bilo je mnogo govora o tome ko je i kako pripremao "medijsko ubistvo" Zorana Đinđića. To su bili čak i kao vrlo ozbiljni novinari koji su to opravdavali rečima "pa dobro, na kraju krajeva, sa kim se družio nije ni mogao drugačije...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.