PRODUŽEN ŠKOLSKI RASPUST: Đaci u celoj Srbiji u klupama tek 24. februara!

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Feb.2020, 12:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRODUŽEN ŠKOLSKI RASPUST: Đaci u celoj Srbiji u klupama tek 24. februara!

Ministarstvo zdravlja odlučilo je danas da se produži zimski raspust.

Preporuka je data kako bi se smanjilo širenje virusa gripa.

Ministar prosvete Mladen Šarčević potvrdio je da se raspust za učenike osnovnih i srednjih škola produžava do 24. februara na celoj teritoriji Srbije.

Prethodno je danas Ministarstvo zdravlja dalo preporuku Ministarstvu prosvete da se produži zimski raspust, kako >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bi se smanjilo širenje virusa gripa.

Šarčević je rekao i da će časovi u Vojvodini i u centralnoj Srbiji biti nadoknađeni, a kada je upitan da li se planira promena kalendara raspusta, Šarčević je rekao da lično nije baš najzadovoljniji kalendarom raspusta, ali da će se "vremenom razmišljati i o tome".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šarčević: Raspust se produžava zbog epidemije gripa

Izvor: Radio 021, 12.Feb.2020

Ministar prosvete Mladen Šarčević izjavio je da se raspust produžava do 24. februara na celoj teritoriji Srbije...Odluka je doneta zbog epidemiološke situacije, posle konsultacija sa Institutom za javno zdravlje "Batut"...Ministarstvo zdravlja dalo je danas preporuku Ministarstvu prosvete da se...

Nastavak na Radio 021...

Šarčević o produženju raspusta: Mislim da smo doneli ispravnu odluku

Izvor: RTS, 12.Feb.2020

Ministar prosvete Mladen Šarčević rekao je da se raspust za đake u Srbiji produžava zbog gripa. . Ministar je naveo da misli da grip još uvek nije u toliko velikoj ekspanziji ali da se svakog dana očekuje više pacijenata..."Ništa...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.