PRODALI SMO TRI TRAKTORA DA PLATIMO ADVOKATA! Majka masovnog ubice iz Mladenovca BRANI SINA?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Mar.2024, 23:30

"PRODALI SMO TRI TRAKTORA DA PLATIMO ADVOKATA!" Majka masovnog ubice iz Mladenovca BRANI SINA?!

Majka ubice otkrila je i detalje kriminalne prošlosti svog sina.
Majka Uroša Blažića (21) koji se tereti da je 4. maja prošle godine iz kalašnjikova ubio devet žrtava, dok je njih 12 teško ranio u selima Dubona i Malo Orašje, u svom iskazu nakon nezapamćenog maskara, izjavila je "da njen sin nije problematičan, iako je morala da plati 1.000 evra jer je udario policajca!"
- Ne znam iz kog razloga je Uroš pobio te ljude! Nikada se nije žalio da ima neki problem, da nas ogovaraju u selu ili slično. Kada bi nam tražio novac dali bi mu, zaradio ga je baveći se poljoprivredom sa nama. Plaćali smo mu račune, a davali smo mu i za hranu. Nikada nismo imali probleme sa njim - rekla...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.