PROCURELI DOKUMENTI KOJI RAZOTKRIVAJU PRAVO LICE OPOZICIJE: Navodno se bore protiv nasilja, a sami žele da naruše izgled grada

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jun.2023, 17:50

PROCURELI DOKUMENTI KOJI RAZOTKRIVAJU PRAVO LICE OPOZICIJE: Navodno se bore protiv nasilja, a sami žele da naruše izgled grada

Dopis koji je danas stigao do medija pokazuje da oni koji se rukovode sloganom "Sombor protiv nasilja“, planiraju da svoje "nenasilne“ vrednosti demonstriraju ni manje ni više nego narušavanjem izgleda grada.

U redakciju medija, danas je stigao dopis (lice želi da ostane anonimno) o planiranim aktivnostima lokalne opozicije u kojem, prilično paradoksalno, oni koji se rukovode sloganom "Sombor protiv nasilja“, planiraju da svoje "nenasilne“ vrednosti demonstriraju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ni manje ni više nego narušavanjem izgleda grada.

Naime, kako se može videti iz materijala koji su mediji dobili, oni pozivaju svoje malobrojne članove da se okupe na Ćelavom trgu i sprejem u boji „ukrase“ grad, i to baš u vreme kada se realizuje "Somborsko leto“, u okviru kojeg se organizuju neke od najposećenijih gradskih manifestacija.

Uzevši u obzir da i sami kažu da je neophodno preduzeti krupnije mere, pošto je odziv građana konstantno mali, ujedinjena opozicija nesumnjivo se nada da će posetioci manifestacije doprineti tome da njihova brojnost izgleda veća nego što to zapravo jeste, a u skladu sa tim, mi ne možemo a da sa ne zapitamo koliko su očajničke mere opozicije u želji za skretanjem pažnje, koju očigledno tokom prethodnih pokušaja okupljanja nisu uspeli da realizuju.

Takođe, ukoliko se makar prividno ova grupa bori porukom "NE nasilnom sistemu, kriminalu, nepravdi i agresiji!" i kvazi promoviše "mirne“ proteste, a potom i sama preuzima narušujuće metode u pokušaju dolaska do izražaja, postavlja se i pitanje koliko oni zaista potcenjuju inteligenciju građana, pošto je i više nego očigledno da su, u ovom slučaju, reči i dela "opozicionara" u apsolutno protivurečnom odnosu.

Bilo kako bilo, pogledajte i sami dostavljeni materijal, pa procenite. Vrlo je transparentno.

Sramna ideja opozicije pic.twitter.com/Kg7aJSojFu

— Petar Petrovic (@PetarPe80038488) June 22, 2023

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.