PROBUDILA SE DEA ĐURĐEVIĆ! Posle tеške saobraćajke i operacije izgovorila SAMO OVO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Feb.2019, 18:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PROBUDILA SE DEA ĐURĐEVIĆ! Posle tеške saobraćajke i operacije izgovorila SAMO OVO!

Dea Đurđević probudila se posle teške operacije u šok-sobi. Svesna je i komunicira. Prve reči koje je izgovorila bile su: "Hvala Bogu da sam živa".

Podsetimo, Dea Đurđević jutros je doživela tešku saobraćajku kod bolnice "Dr Dragiša Mišović". Zadobila je teško oštećenje ruke, kada je na nju naleteo autobus. Operacija je uspešno završena i ruka je prišivena.

Dein dečko i kolega Mladen Mijatović tom prilikom izjavio je za domaće medije:
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
- Zahvaljujem se kompletnom lekarskom timu koji je radio, medicinskom osoblju, Hitnoj pomoći, policiji na profesionalno obavljenom poslu i maksimalnom zalaganju koje su iskazali. Na ovaj način je još jednom pokazano da u Srbiji rade vrhunski stručnjaci. Zahvalio bih se i svima koji su se raspitivali za Deino zdravlje i slali podršku, kako kolege, tako i ljudi svih drugih profesija - kaže Mladen koji je Deu video pre operacije, ali ne i posle.

- Najteže je prošlo, optimista sam i verujem da će sve u najskorijem periodu biti u redu i da će se brzo vratiti na televizijske ekrane - zaključio je on.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Probudila se Dea Đurđević: Hvala bogu što sam živa

Izvor: Tracara.com, 07.Feb.2019

Dea Đurđević robudila se posle teške operacije u šok-sobi. Svesna je i komunicira. Prve reči koje je izgovorila bile su: “Hvala Bogu da sam živa.” Podsetimo, Dea Đurđević jutros je doživela tešku saobraćajku kod bolnice “Dr Dragiša Mišović”. Zadobila je teško oštećenje ruke,...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.