PROBUDI SE, BEBANA Poslednji snimak devojčice iz BMW-a smrti

Izvor: 24sata, 27.Nov.2014, 13:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PROBUDI SE, BEBANA Poslednji snimak devojčice iz BMW-a smrti

Na društvenoj mreži Instagram osvanuo je pre pet dana poslednji snimak Anastasije Stajić (16), koja je zajedno sa troje prijatelja poginula u stravičnoj saobraćajnoj nesreći na Adi Huji kada je BMW koji je pijan i bez vozačke dozvole vozio Dušan Jovanović sleteo u Dunav, a koji je okačio njen prijatelj Luka Kuzma.

Luka je okačio dva video klipa ispod kojih >> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata << je kada se saznalo za tragediju ostavio oproštajne komentare:

- Nedostaje mi tvoje glupiranje, probudi me iz ove noćne more bebana moja... ZAUVEK U NAŠIM SRCIMA!! - napisao je Luka ispod prvog snimka koji je objavio na Instagramu.

Ispod drugog snimka Luka je napisao poduži oproštajni komentar, koji možete pročitati na sajtu "Blica".

Nastavak na 24sata...






Povezane vesti

Počela sahrana Anastasije Stajić, među okupljenima i Cecin sin

Izvor: Blic, 27.Nov.2014

Na Novom groblju u Beogradu počela je sahrana Anastasije Stajić (16) jedne od troje nastradalih u nesreći na Adi Huji...Na sahranu Anastasije okupilo se oko 500 ljudi, mahom njenih vršnjaka...Među ožalošćenima je i Veljko, sin Svetlane Cece Ražnatović, sa kojim se Anastasija družila.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.