PROBLEMI SA BROJANJEM GLASOVA U AMERICI: Čekaju se ČETIRI države!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Nov.2020, 09:40

PROBLEMI SA BROJANJEM GLASOVA U AMERICI: Čekaju se ČETIRI države!

Veruje se da će većina tih glasova pripasti Bajdenu

Četiri države - Pensilvanija, Viskonsin, Mičigen i Džordžija - ostavile su na desetine hiljada glasova po strani, čime su usporili trku za Belu kuću.

Izborna komisija u pojedinim državama je rešila da prekine sa brojanjem i nastavi sa radom u sredu, odnosno, od 16.00 po našem vremenu.

Neki okruzi u Pensilvaniji čak nisu ni počeli da razvrstavaju glasove koji su stigli poštom, pa će to učiniti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kasnije u toku dana.

Poštari su imali mnogo posla, jer je veliki broj ljudi glasao sa daljine, plašeći se korona virusa i veruje se da će većina tih glasova pripasti Džou Bajdenu, dodaje CNN, uz podsećanje da su se u njegovoj kampanji ohrabrivale demokrate da glasaju rano, dok se veruje da glasači koji su danas izašli na birališta više idu na stranu Trampa.

Tramp i njegov tim je pozvao izbornu komisiju da se rezultati znaju već danas, međutim, tehnički postoji opcija da prebrojavanje traje nedeljama pre nego što se potvrde glasovi, piše CNN.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.