PRO PR Awards: Nagrada za četvoro PR poslenika iz Srbije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Jan.2019, 17:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRO PR Awards: Nagrada za četvoro PR poslenika iz Srbije

Nagrade PRO PR Awards za doprinos razvoju struke odnosa sa javnošću dobila su ove godine 24 PR poslenika iz 11 evropskih zemalja, među kojima je i četvoro iz Srbije, saopštio je organizacioni odbor PRO PR konferencije.

Dobitnici ovog priznanja iz Srbije su: direktorka Ćapter Communicatons-a Tamara Bekčić, menadžerka za odnose s javnošću u Agenciji za privredne registre Srbije Gabrijela Petković Jovanović, direktorka sektora za identitet i komunikacije UniCredit banke >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << u Srbiji Nataša Jovanović i direktor EastCom konsaltinga Bjađo Karano.

Objavljena su i imena dobitnika u kategorijama PRO PR Vision City i PRO PR Vision Manager, pri čemu je priznanje u prvoj kategoriji osvojio Mali Lošinj, dok je predsednici Uprave kompanije "Ericsson Nikola Tesla" Gordani Kovačević pripala nagrada u drugoj kategoriji.

Svečana dodela priznanja laureatima biće upriličena 12. aprila, u sklopu 17. PRO PR konferencije koja će se održati od 10. do 13. aprila u Selcu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.