PRLJAVA KAMPANJA USTAŠKIH MEDIJA NE JENJAVA: Vučić im kriv za sve iako je molio i kumio za mir!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Avg.2022, 00:26

PRLJAVA KAMPANJA USTAŠKIH MEDIJA NE JENJAVA: Vučić im kriv za sve iako je molio i kumio za mir!

Hrvatski mediji ne staju sa svojim prljavim napadima na Srbiju.

Ustaški mediji nastavljaju prljavu kampanju samo par dana nakon skandala u Jasenovcu i to sve pod direktivom Andreja Plenkovića. Optužuju Srbe i predsednika Vučića da diže tenziju, iako on jedini želi da uspostavi mir. 

Medijski linč iz Hrvatske predvodi list "Jutarnji.hr" koji je otišao najdalje i u besramnom tekstu napada predsednika Srbije Aleksandra Vučića:

- Situacija >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je užarena, stvara se atmosfera ratnog i etničkog progona, Aleksandar Vučić opet diže tenzije, dramatizuje i šalje poruke da je  "Srbija za mir, ali da će Srbija pobediti" - navode u tekstu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.