PRIZOR KOJI SLAMA SRCE: Fotografija poginule devojčice (11) koju je UDARIO KAMION osvanula na Novom Beogradu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jan.2022, 14:13

PRIZOR KOJI SLAMA SRCE: Fotografija poginule devojčice (11) koju je UDARIO KAMION osvanula na Novom Beogradu (FOTO)

Devojčica I.T. je izašla iz autobusa i pokušala da pređe ulicu van pešačkog prelaza.

Devojčica I.T. (11) poginula je juče oko 16 časova u Ulici Ivana Ribara na Novom Beogradu, kada je udario kamion dok je pretrčavala ulicu.

Prema prvim informacijama, devojčica je prelazila ulicu na potezu kod autobuskog stajališta.

- Više puta smo upozoravali da na ovom mestu postave pešački prelaz jer je veoma prometna saobraćajnica i vozila se samo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sjure. Pešački je daleko od stajališta autobusa i veliki broj ljudi prelazi ulicu van pešačkog - kaže stanar obližnje zgrade.

Na vratima stana gde je devojčica živela okačena je njena slika.

Takođe, rođaci stradale I.T. oprostili su se od nje na društvenim mrežama postavljanjem iste fotografije, na kojoj su im prijatelji ostavljali tužne poruke.

Treće osnovno javno tužilastvo u Beogradu odredilo je zadržavanje u trajanju od 48 časova osumnjičenom vozaču kamiona M.M. (34) zbog teškog dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.