PRIZOR KOJI KIDA SRCA NA CETINJU: Majka sahranjena sa sinovima - otac se oprostio od porodice! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Avg.2022, 14:36

PRIZOR KOJI KIDA SRCA NA CETINJU: Majka sahranjena sa sinovima - otac se oprostio od porodice! (VIDEO)

Tridesetpetogodišnja Nataša Martinović i njena dva maloljetna sina Mašan(11) i Marko(8) sahranjeni su danas na groblju u Bajicama kod Cetinja.

Osim porodica Martinović i Pejović, kako je devojačko prezime nesrećne Nataše, od njih su se oprostili gradonačelnik Nikola Đurašković i brojni građani Cetinja.

Miloš Martinović oprostio se dirljivom porukom od supruge Nataše i dvojice sinova koje je Vuk Borilović ubio na Cetinju.

- >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Hvala ti za sve što si uradila za Mašana i Marka. Pokušala si da ih spasiš od ološa koji vas je ubio ni krive ni dužne. Borila si se celoga života za njih i sada ste opet zajedno - piše u čitulji koju je objavio.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Sahranjeni majka i dva sina ubijeni u napadu na Cetinju

Izvor: Danas, 14.Avg.2022

Nataša Martinović i njena dva maloletna sina, ubijeni u napadu na Cetinju, sahranjeni su danas popodne, prenose Večernje novosti.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.