PRIZOR JE BIO STRAŠAN, OSTALA JE NEPOMIČNO DA LEŽI Očevici stravične tragedije na Novom Beogradu u kojoj je poginula devojčica (10) u ŠOKU

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jan.2022, 19:13

"PRIZOR JE BIO STRAŠAN, OSTALA JE NEPOMIČNO DA LEŽI" Očevici stravične tragedije na Novom Beogradu u kojoj je poginula devojčica (10) u ŠOKU

Devojčica uzrata oko 10 godina je, kako saznaje, podlegla strašnim povredama na licu mesta

Istrčala je iz autobusa na stanici i htela je da pređe ulicu kada je i druge trake, iz suprotnog smera naišao kamion i udario je.

Ovako opisuju očevici stravičnu saobraćaju nesreću koja se dogodila danas oko 16 sati na Novom Beogradu u Ulici doktora Ivana Ribara.

Devojčica uzrata oko 10 godina je, kako se saznaje, podlegla strašnim povredama na licu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mesta.

Telo nesrećnog deteta i dalje je nasred ulice. Niko od članova njene porodice još nije stigao.

- Prizor je bio strašan. Autobus je stao na stanici. Ona je istrčala na prednja vrata. Htela je da pređe ulicu i u tom trenutku je naišao kamion i udario je. Ostala je da nepomično leži - objašnjava očevidac.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.