PRIVODjENJE-U-TOKU-Identifikovan-vlasnik-automobila-koji-je-pregazio-Luku

Izvor: medio.rs, 11.Avg.2014, 20:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRIVODjENJE-U-TOKU-Identifikovan-vlasnik-automobila-koji-je-pregazio-Luku

Policiji je izdat nalog za privođenje vlasnika vozila i nakon njegovog lociranja očekuje se da će biti u što skorijem vremenu procesuiran

Policija je identifikovala i traga za vlasnikom automobila “mini moris”koji je u noći petka na subotu na Brankovom mostu naleteo na Luku Jovanovića (21) dok je s drugovima gurao svoj automobil, a zatim pobegao u pravcu Novog Beograda, javlja “Alo”.

Luka je dan kasnije od zadobijenih povreda  preminuo, a juče je sahranjen na >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << Bežanijskom groblju.

Kako saznaje “Alo”, policija je pregledala snimak na kom se vidi kobna nesreća.Zbog nejasnoća, snimak je poslat na filtriranje, i onda će sa sigurnošću moći da se utvrdi da li je vlasnik vozila upravljao vozilom ili je za volanom bio neko drugi.

U nemoj tišini, roditelji, rođaci i prijatelji su se oprostili od svog najmilijeg.

Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

Nastavak na medio.rs...






Povezane vesti

VIDEO: U toku privođenje vlasnika automobila koji je usmrtio Luku Jovanovića

Izvor: Radio 021, 11.Avg.2014

Policija je identifikovala i traga za vlasnikom automobila "mini moris" koji je u noći petka na subotu na Brankovom mostu naleteo na Luku Jovanovića (21) dok je s drugovima gurao svoj automobil, a zatim pobegao u pravcu Novog Beograda...Luka je dan kasnije od zadobijenih povreda preminuo, a juče je...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.