PRIVODI SE KRAJU: Završni radovi na putu od Mačvanske Mitrovice do Zasavice II

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jul.2019, 08:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRIVODI SE KRAJU: Završni radovi na putu od Mačvanske Mitrovice do Zasavice II

U toku je završna faza na rekonstrukciji puta između Mačvanske Mitrovice i Zasavice II od starog mosta u Mačvanskoj, sve do samog ulaska u Zasavicu II u dužini od oko 3,4 kilometra.

Juče su su radovima prisustvovali Tomislav Janković, predsednik Skupštine Grada Sremska Mitrovica i zamenik načelnik Gradske uprave za opšte i zajedničke poslove i imovinu Uroš Veselinović.

Radovi na rekonstrukciji puta između Mačvanske Mitrovice i Zasavice II, u dužini od >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << oko 3,5 kilometra počeli su sredinom juna. Radovi obuhvataju uklanjanje gornjeg sloja asfalta i postavljane novog sloja, na isti način kako je nedavno rađeno i u samom centru Mačvanske Mitrovice. Put će biti proširen na širinu od 6,6 metara.

Iz Gradske Uprave mole građane da imaju strpljenja i razumevanja za radove koji se obavljaju.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.