PRIVEDENI NAPADAČI NA SRBE U ZADRU

Izvor: Kurir, 25.Jul.2010, 01:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRIVEDENI NAPADAČI NA SRBE U ZADRU

ZAGREB - Policija je privela napadače koji su u petak na plaži u Zadru napali turiste iz Srbije, oca i dva sina, a ministar turizma Hrvatske Damir Bajs poručuje da su svi turisti dobrodošli i da se mogu osećati sirurno na celom Jadranu.

Reč je o 40-godišnjaku iz Zadra i 16-godišnjaku sa zadarskog područja, koji su napali oca i dva sina, turiste iz Srbije, prenela je Hrvatska televizija.

Iz policije potvrđuju da je reč o sporadičnom slučaju, a za sve je bio kriv >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << alkohol - starijem muškarcu izmereno je 2.8 promila alkohola u krvi.

Svi turisti su dobrodošli i potrebni, i mogu se osećati sigurno i na zadarskome području i na Jadranu, poručio je ministar turizma Damir Bajs.

Jasno je da se, kad imamo 11 miliona stranih turista, može dogoditi incident. Pravna država će intervenisati i prema svakome ćemo se jednako postaviti, ovako nešto se neće tolerisati, rekao je Bajs

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Privedeni napadači na Srbe u Zadru

Izvor: Glas javnosti, 25.Jul.2010

ZAGREB - Policija je privela napadače koji su u petak na plaži u Zadru napali turiste iz Srbije, oca i dva sina, a ministar turizma Hrvatske Damir Bajs poručuje da su svi turisti dobrodošli i da se mogu osećati sirurno na celom Jadranu...Reč je o 40-godišnjaku iz Zadra i 16-godišnjaku sa zadarskog...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.