Izvor: B92, 19.Sep.2000, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRIVEDENI CLANOVI CESID-a U BEOGRADU I OTPORASI U INDJIJI

Policajci u civilu odveli su u utorak ujutru iz njihovih stanova clana Upravnog odbora CeSID-a Aleksandra Bratkovica i knjigovodju te nevladine organizacije Gordanu Mijatovic, izjavio je ekspert CESID-a, Marko Blagojevic. U proteklih desetak dana ucestala su privodjenja aktivista CeSID-a, a intenzivirano je i interesovanje kriminalisticke i finansijske policije za rad ove organizacije registrovane za posmatranje izbora. Kako saznaje Radio B2-92, privedeni clanovi CESID-a su kasno popodne >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pusteni.

U Indjiji je policija ujutru oko 2.30 h u na kratko privela trojicu aktivista opozicionih stranaka i pokreta "Otpor" ispred prostorija Lige socijaldemokrata Vojvodine, saopstila je ova stranka. Aktivisti su, pod pritiskom okupljenih clanova DOS-a, ubrzo pusteni.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.