PRIVEDEN VOZAČ AUDIJA KOJI JE POKOSIO MLADIĆA U BULEVARU: Prelazio sa devojkom ulicom, pa poginuo na licu mesta

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Dec.2022, 08:53

PRIVEDEN VOZAČ AUDIJA KOJI JE POKOSIO MLADIĆA U BULEVARU: Prelazio sa devojkom ulicom, pa poginuo na licu mesta

Po nalogu dežurnog zamenika Prvog Osnovnog javnog tužilaštva određeno je zadržavanje vozaču audija koji je u centru grada sinoć pokosio mladića koji je preminuo.

Podsetimo, pešak M. L. (26), koji je poginuo u saobraćajnoj nesreći u Bulevaru kralja Aleksandra u Beogradu, ulicu je prelazio držeći se za ruku sa svojom devojkom.

Devojka s kojom je poginuli mladić prelazio ulicu nije povređena, ali je prevezena na VMA, a svedoci sa lica mesta kažu da je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bila u stanju šoka.

Vozač (23) koji je kolima pokosio mladića, u „audiju“ je takođe bio sa svojom devojkom, koja je ugruvana, i njih dvoje su takođe prevezeni na VMA.

Vozač audija je, kako navode očevici, izgubio kontrolu dok je pokušavao da zakoči i nakon toga je udario u zgradu. Automobil je skroz smrskan sa prednje strane.

Očevici kažu i da je mladić za volanom bio potpuno van sebe.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

FOTO: Jedan pešak poginuo, drugi povređen u Beogradu, priveden vozač "audija"

Izvor: Radio 021, 08.Dec.2022

Dvadesetšestogodišnji pešak poginuo je sinoć oko 22 časa na Bulevaru kralja Aleksandra u Beogradu kada ga je udario "audi", rečeno je u Vojnomedicinskoj akademiji (VMA).

Nastavak na Radio 021...

U nesreći u Bulevaru kralja Aleksandra poginuo pešak

Izvor: NoviMagazin.rs, 08.Dec.2022

Pešak M. L. (26), koji je poginuo u saobraćajnoj nesreći u Bulevaru kralja Aleksandra u Beogradu, ulicu je prelazio držeći se za ruku sa svojom devojkom, piše "Nova.rs".

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.