PRIŠTINA PROVOCIRA PRED SAMIT U BRISELU: Započet napad na Vučića, lobisti Velike Albanije NEMAJU STIDA (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jun.2021, 17:27

PRIŠTINA PROVOCIRA PRED SAMIT U BRISELU: Započet napad na Vučića, lobisti Velike Albanije NEMAJU STIDA (FOTO)

Izjavom izrečenom na svečanoj akademiji u manastiru Prohor Pčinjski, da je građanima najbolje kad "zajedno rastu država i crkva", predsednik Srbije Aleksandar Vučić po svoj prilici dirnuo je u osinje gnezdo antisrpskih propagandista u zemlji i regionu.

Pored mnogobrojnih napada na šefa države iz beogradskog autošovinističkog kruga dvojke koji se sablažnjava i na samu pomisao na Srpsku pravoslavnu crkvu, oglasili su se i lobisti Velike Albanije.

Kakav je, recimo, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Petrit Selimi, bivši zamenik ministra spoljnih poslova koji je na Tviteru otvoreno napao Srbiju i predsednika Vučića.

Kakav je, recimo, Petrit Selimi, bivši zamenik ministra spoljnih poslova koji je na Tviteru otvoreno napao Srbiju i predsednika Vučića.

- Predsednik Srbije, nomilanog kandidata za EU: Najbolje je za građane kad zajedno rastu država i crkva - citirao je Vučićeve reči u uvodnom delu tvita Selimi, da bi potom krenuo u otvoren napad.

Serbian President of nominally secular, EU candidate country: “Citizens have it best when the country and the church grow together”. [this is obviously true because the state in Serbia through notorious intelligence service always controlled the church] https://t.co/nYd8tYBEMt

— Petrit Selimi (@Petrit) June 14, 2021

Ovo je očigledna istina s obzirom na to da su službe u Srbiji oduvek kontrolisale Crkvu - odvalio je Selimi.

Ako se ima u vidu da je ovakva provokacija došla baš neposredno pred Samit u Briselu, biće da je Vučić u potpunosti pogodio metu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.