PRIŠTINA BEZ SRAMA DONELA ODLUKU! Srbinu kojeg su uhapsili specijalci na KiM, određeno policijsko zadržavanje

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jun.2023, 17:44

PRIŠTINA BEZ SRAMA DONELA ODLUKU! Srbinu kojeg su uhapsili specijalci na KiM, određeno policijsko zadržavanje

"Danas sam ga video, a sutra ću imati više informacija. Nalazi se u policijskoj stanici u Prištini, trenutno se oseća dobro", rekao nam je Vlajić

Nenadu Orloviću, koji je jutros uhapšen u Severnoj Mitrovici određeno je policijsko zadržavanje u trajanju do 48 časova, rekao je za Kosovo onlajn, njegov advokat Nebojša Vlajić.

- Danas sam ga video, a sutra ću imati više informacija. Nalazi se u policijskoj stanici u Prištini, trenutno se oseća dobro - >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<  rekao nam je Vlajić.

Kosovska policija ranije danas je saopštila da je Nenad O. osumnjičen za napad na pripadnike Kfora u Zvečanu, a Vlajić kaže da se tereti za nerede 29. maja u Zvečanu i za prisustvo na decembarskim barikadama na severu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.