PRISLUŠKIVALI SU MOJU MAJKU Princ Hari izneo TEŠKE optužbe na račun poznatog britanskog tabloida

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Mar.2024, 22:27

"PRISLUŠKIVALI SU MOJU MAJKU" Princ Hari izneo TEŠKE optužbe na račun poznatog britanskog tabloida

Hari je tražio sudiji da doda nove detalje u tužbu protiv izdavača novina
Vojvoda od Saseksa Princ Hari rekao je danas da je izdavač britanskog tabloida San nezakonito presretao pozive njegove majke princeze Dajane i oca kralja Čarlsa Trećeg.
Hari je tražio sudiji višeg suda da doda nove tvrdnje u postojeću tužbu protiv izdavača Njuz grup njuzpejpers nakon što su izašli novi dokazi iz materijala koje je predala produžnica medijskog konglomerata Ruperta Murdoka NGN, rekao je njegov advokat Dejvid Šerborn, prenosu Asošijeted pres.
U dodatku žalbi piše da je Dajana sumnjala da je praćena i prisluškivana, a Šerborn je naveo da su prisluškivani pozivi Dajane i Čarlsa neizbežno...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.