PRISILJAVAO DECU DA PROSE! Kada ne bi doneli dovoljno novca, usledile bi batine - novac trošio na kocku i alkohol!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jul.2020, 15:19

PRISILJAVAO DECU DA PROSE! Kada ne bi doneli dovoljno novca, usledile bi batine - novac trošio na kocku i alkohol!

I jedno i drugo dete su prosili od malih nogu

Policija je uhapsila Beranca T.K. zbog sumnje da je prinuđivao svoju decu B.K. (14) i A.K. (20) da se bave prosjačenjem.

Novac koji su sticali na taj način morali su da predaju njemu da bi ga koristio za lične potrebe, odnosno za kupovinu alkohola i za kockanje.

Policija sumnjiči T.K. da je maloletnog B.K. prinuđivao na prosjačenje od njegove pete godine života, a ukoliko bi se desilo da mu novac ne donese >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ili da donese manju količinu novca, fizički ga je napadao i kažnjavao.

- Maloletni B.K. je zbog takvog načina života trpeo velike posledice koje su se odražavale na njegovo zdravlje, usled čega je često bio i na bolničkom lečenju - navode iz UP.

Takođe, na isti način je prinuđivao na prosjačenje i fizički zlostavljao i A.K. i to od njegove sedme do 16. godine života. Kada se sin tome suprostavio, Beranac ga je isterao iz kuće.

- T.K. je uhapšen i uz krivičnu prijavu zbog sumnje da je izvršio krivično delo trgovina ljudima, sproveden nadležnom državnom tužiocu u Bijelom Polju - zaključuju u policiji.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.