PRIPREMITE SE! Danas nam sledi brutalan prelazak u pravu jesen: Pljuskovi i hladno vreme se vraćaju a ovi delovi biće posebno na udaru (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Okt.2023, 07:46

PRIPREMITE SE! Danas nam sledi brutalan prelazak u pravu jesen: Pljuskovi i hladno vreme se vraćaju a ovi delovi biće posebno na udaru (FOTO)

Vremenska prognoza za dan 15. oktobar 2023. godine.

 Ujutro po kotlinama, dolinama i visoravnima jugozapadne i južne Srbije kratkotrajna magla, a na jugu i istoku ujutru i pre podne pretežno sunčano i toplo.

Naoblačenje s kišom, pljuskovima, grmljavinom i pojačanim severozapadnim vetrom ujutru i pre podne, zahvatiće najpre sever i zapad zemlje, a potom će se proširiti i na ostale krajeve.

Osetno svežije.

Vetar slab, zapadni >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i jugozapadni, ujutru i pre podne na severu i zapadu, a posle podne i u ostalim krajevima u skretanju na severozapadni pravac i u pojačanju na umeren i jak.

Najniža temperatura od 4 do 15, a najviša dnevna od 15 stepeni na severu do 26 stepeni na jugu i istoku Srbije.

U glavnom gradu kišovito, vetrovito. Temperatura samo 18 stepeni.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.